Hvordan dekorere huset utvendig?

Det er like viktig at det ser fint ut utenfor huset som inni. Mange bryr seg ikke om utefasaden og tenker ikke over at det er en del av ditt omdømme og hvordan folk ser på deg.

Et vakker hjem også ute

Når du kjører forbi et hus kan du tenke «Å, hun har så nydelige blomster» eller «Fysj, så her ser ut». Hjemmet er også på utsiden og det er også en oppholdsplass, kanskje mest om sommeren. Det er mye du kan gjøre ute, mange bor i en leilighet eller tomannsbolig eller rekkehus og har ikke så mye uteområde. Du bør passe på å male huset med jevne mellomrom så fasaden på huset ikke slitner, dette kommer an på om du har et nytt eller gammelt hus. Du kan også gjøre noe med inngangspartiet og legge heller og steiner for å gi en vakker inngang til hjemmet. Du kan kombinere med flate heller der du spaserer og pynte med runde steiner langsmed, f.eks..

Blomster gjør mye med utemiljøet og du bør ha et blomsterbed som frisker opp om sommeren. Det er ikke så mye som skal til. Noen har store blomsterbed, men det er mye arbeid. Bare litt enkle blomster utenfor inngangen gjør seg.

Har du en handy mann kan dere snekre et flott gjerde og male det i pene farger som gir et flott omriss rundt hjemmet. Du bør lage en pen hage som er attraktiv å oppholde seg om sommeren. Dette går både på å klippe plenen og holde orden og kanskje lage til et bord og stoler, gjerne som står der hele året, som skaper en salgs sosial setting utenfor.

Har du ikke eget uteområde, men kanskje bare en inngang til hjemmet ditt, kan du likevel dekorere med litt maling, blomster, navnskilt og et pent inngangsparti.