Om bloggen

Dette er en blog for dem som er interessert i interiør og hvordan man dekorerer sitt hjem. Vi vil gi deg tips og råd og gi deg en bedre innsikt, slik at du på egenhånd får mer kunnskap om interiør. Det å designe et hjem er en kunst og det er viktig å gjøre det på sin egen måte.

Designe et hjem

Vi ønsker å gi deg en helhetlig innsikt og gi deg inspirasjon. Du finner tips om bl.a. kunst, maleri, belysning og blomster. Et hjem er ikke bare et hjem, det er en stor del av livet ditt og der du oppholder deg mest sammen med dem du er glad i. Du skal ha det bra i hjemmet ditt og føle deg komfortabel. Et hjem skal spre glede og inspirere og gi energi. Et hjem er personlig og det er kunst for dem som er involvert. Det er viktig å finne en stil som passer din livsstil og livssituasjon, enten du bor alene eller om dere er en familie på 5. Mange tenker ikke over hvordan de har det i hjemmet sitt og alt er bare dagligdags, uten at man tenker over om man har det bra, eller om det er rom for forbedringer.

Mange pusser opp hjemmet sitt en gang i løpet av livet, noen kjøper et eldre hus som de må pusse opp før de flytter inn, noen bygger et helt nytt hus. Interiør handler også om penger, men det å designe et hjem handler først og fremst om hva man trives med.