Hvordan dekorere med blomster?

Blomster er vakkert og noe alle hjem burde ha. Det er ikke bare fint å se på, det er også bra for miljøet og inneklimaet. Det er viktig å vanne blomstene jevnlig så de holder seg bra.

Dekorere

Det er mange måter å dekorere hjemmet med blomster på. Noen bruker store grønne planter stående på gulvet. Disse er veldig bra for inneklimaet. Du kan også kjøpe blomster i plast, da slipper du å vanne dem. Du kan finne vakre blomster av denne typen. Blomster kan du dekorere med både inne og ute, men det er viktig å ikke ta helt av, «less is more».

Du kan ha blomster i potter eller kasser eller, for eksempel, hengende fra taket. Det er like fint å dekorere med blomster inne i hjemmet som utenfor i hagen. Folk legger mer merke til hjemmet ditt når du dekorerer med blomster og hjemmet får et mer positivt inntrykk, ikke minst lukter det godt.

Blomster finnes i alle farger og fasonger, og det er viktig å kjøpe blomster som står i stil med hjemmet ditt. Du kan ha enkle blomster i vinduskarmen eller en flott sommerbukett på spisestuebordet f.eks.. Sommeren er den ideelle sesongen for blomster og da kan du plukke vakre markblomster og lage kranser og buketter. Hvis du ønsker at blomstene skal holde seg lenger kan du også spraye dem. Noen blomster, som for eksempel roser, er fine å tørke, og er en flott dekorasjon i hjemmet. Du kan også tørke blomster, legge de i press og ramme de inn og henge de på veggen som et fint minne.

Det er viktig å bruke sesongens planter, noen er helårsplanter og det er bra. Du finner så mye vakkert om sommeren, og det er viktig å pynte med blomster til spesielle anledninger. Blomster gjør så mye utav seg og det er så lite som skal til for at en blomst gir bedre stemning i huset.