Hvordan dekorere veggene i hjemmet.

Det er ikke mange som tenker over det, men det går an å skape stil i hjemme ved å dekorere veggene. Dette er noe man bør tenke over når man bygger huset eller har tenkt å pusse opp. Det er ikke mange som tenker over hvordan veggene står i stil med hjemmet, og man har gjerne bare enkel veggpanel eller glatt fasade.

Stil

Tapeten du bruker kan du gjøre noe med. Du finner all mulig slags tapet, både glatt/farget og de med mer mønster. Ønsker du å skape stil i hjemmet bør du ha vegger med litt mer farge eller mønster. På soverommet er dette ideelt, fordi det rommet er ikke så synlig. Her kan du ha tapet i en fin ensfarget farge, f.eks. blå med mønster i. Dette skaper mer dybde i rommet og gir et vakkert uttrykk. Du har tapeter med mønster oppe ved taket og nede ved gulvet, men tapeter fins også i et helhetlig mønster. På badet kan du ha stilige fliser. Det er fint med fliser i flere farger eller som kontrast til en bestemt farge. Det er viktig at fargene harmonerer.

Stuen er ofte det største rommet i huset, og det viktigste. Her går det an å dele rommet inn i ulike seksjoner og du kan ha ulik veggdekor. Det er viktig å gi liv til rommet og fremheve stil. Trepanel kan være ganske kjedelig i et hus, og mange synes ikke det er noe vakkert å se på, men det kan være vakkert om du maler trepanelet i en bestemt farge. Da viser du at det er en mening med det og at du gidder å bry deg om stil. Er du ekstra kreativ går det an å lage et veggmaleri på kun en bestemt vegg. Dette er meget stilfullt og du får mye oppmerksomhet for det.